Viskio degustacija
Privati viskio degustacija
Apie paslaugą
Viskio degustacijos metu dalyviai: • turės galimybę išmokti profesionalų naudojamos viskio degustavimo technikos, • susipažins su viskio gamybos procesu ir kas nulemia viskio stilių, • sužinos apie skirtingų statinių įtaką viskio skoniui bei kas yra hibridinės statinės ir kuo jos įdomios, • išmoks „skaityti“ viskio etiketes bei sužinos, kaip nepasiklysti viskio terminuose, • sudalyvaus mini viktorinoje bei išgirs įdomių faktų iš viskio istorijos, • degustuos 6 rūšis premium lygio viskio iš Airijos, Velso bei Ailos salos ir susipažins su šių kraštų viskio gamybos ypatumais (galime suderinti kitas viskio rūšis ar kiekį pagal Jūsų poreikį). DEGUSTACIJĄ VEDA: viskio ambasadorė, vyno žinovė Monika Žemaitytė-Chua TRUKMĖ: apie 1 val. 40 min. VIETA: • Atvyksime PAS JUS - į šventės vietą, namus, biurą ar kur tik pakviesite (su kelione susijusias išlaidas apmoka užsakovas) • VILNIUJE degustuoti galime pakviesti į Vintaž vyno barą, Trakų g. 2 (iki 34 asmenų). • KAUNE galime susitikti renginių erdvėje arba kulinarinėje studijoje. • KITUOSE MIESTUOSE taip pat padėsime rasti vietą degustacijai. Degustacijos KAINA VINTAŽ bare: • 290 EUR fiksuotas + nuo 25 EUR/asm. • Už papildomą mokestį galima degustuoti itin retus riboto leidimo ultra premium viskius. Išvažiuojamosios degustacijos KAINĄ sudaro: • degustacijos organizavimas ir vedimas, • degustacinis paketas, • atvykimas į Jūsų vietą, • užkandžiai (pasirinktinai) Dėl konkretaus pasiūlymo - susisiekite. Ši viskio degustacija yra populiarus pasirinkimas bernvakariui, gimtadieniui ir kitai asmeninei šventei. Taip pat degustuodami viskį turiningai leisite laiką su kolegomis komandos team-building sesijoje.
Susisiekite
+37065860641
info@degustuotojai.lt